Рішення сессії районної ради №7/13-325 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки гр. Халявки М.П. в оренду для ведення фермерського господарства із земель запасу державної власності сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі на території Свободненської сільської ради Волноваського району Донецької області за межами населених пунктів»

Кількість переглядів: 225
Скликання: 7 скликання
Сесія: 13 сесія
Тип документу: Рішення сессії районної ради
Дата: 22.02.2017
Номер документу: 7/13-325
Назва документу: Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки гр. Халявки М.П. в оренду для ведення фермерського господарства із земель запасу державної власності сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі на території Свободненської сільської ради Волноваського району Донецької області за межами населених пунктів
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки гр. Халявки М.П. в оренду для ведення фермерського господарства із земель запасу державної власності сільськогосподарського призначення, що перебувають в запасі (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора