У Волновасі визначили переможців регіонального туру конкурсу дитячого малюнку з охорони праці

Дата: 25.02.2019 08:54
Кількість переглядів: 663

14 лютого 2019 р. у районному будинку дитячої та юнацької творчості Волноваської районної ради Донецької області відбулось засідання організаційного комітету першого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» у Волноваському районі.

Цього року у конкурсі взяли участь понад 25 учнів загальноосвітніх шкіл Волноваського району та учні Волноваського будинку дитячої та юнацької творчості віком від 6 до 17 років. У своїх малюнках діти відобразили зацікавленість до питань збереження життя та здоров’я працівників та розуміння важливості безпечної праці. 

Обираючи кращі роботи, організаційний комітет звертав увагу на актуальність теми, практичне значення, оригінальність та втілення творчої ідеї та задуму автора. Відповідно до Положення, творчі роботи дітей, які посіли перші місця у трьох вікових групах, направлені до управління Держпраці у Донецькій області  для участі у другому етапі конкурсу.

До організаційного комітету ввійшли заступник начальника Волноваського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Склярова Л.Г., страховий експерт з охорони праці сектору розслідування нещасних випадків та профзахворювань відділу з профілактики страхових випадків управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецький області Веренікіна О.В., разом з представниками відділу нагляду в агропромисловому комплексі, житлово-комунальному господарстві та соціально-культурній сфері управління Держпраці у Донецькій області, районним відділом освіти райдержадміністрації Волноваського району та працівниками районного будинку дитячої та юнацької творчості Волноваської районної ради Донецької області.

                                                                          Волноваське відділення Фонду .


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора