Оперативна інформація 25.03, щодо стану Волноваського району

Дата: 25.03.2020 09:54
Кількість переглядів: 538

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Президент України підписав указ №103/2020 про відстрочення весняного призову на один місяць. Таким чином призов на строкову службу в армію буде проходити не з березня по червень, а з квітня по липень 2020 року.

   Станом на 24 березня 2020 року на території району зафіксовано 49 осіб, які прибули з країн Європи та у жодного не виявлено симптомів коронавірусної інфекції.

   У Волновасі та районі представники Волноваського відділення ВП ГУНП в Донецькій області спільно з співробітниками військово-цивільної адміністрації м.Волноваха, Волноваським районним управлінням ГУ Держпролспоживслужби проводили перевірку дотримання правил карантину. В ході рейдів було перевірено приватних підприємців та складено шість адмінпротоколів.

   Волноваське районне управління ГУ Держпролспоживслужби з метою запобігання поширення вірусу COVID-19 здійснюють дезінфекцію адміністративних приміщень, закладів громадського призначення.  

   В медичних закладах району проведено навчання, що робити у випадку реєстрації Covid -19. Навчали всіх, хто може буде дотичний до ізоляції, приймання та лікування хворих. Це медики, епідеміологи, рятувальники, поліція та органи місцевої влади.

 

   Необхідно використовувати важливі заходи безпеки: мити руки, використовувати антисептик, уникати контакту з особами з проявами ГРВІ, зберігати певну дистанцію, не перебувати у місцях великого скупчення людей, утримуватись від поїздок тощо.

   Успішний досвід інших країн показав, що самоізоляція – найефективнішній спосіб попередження та поширення хвороби. Будьте свідомими, бережіть себе та своїх близьких.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора