Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 22.03.2020 10:00
Кількість переглядів: 413

За повідомленням районного оперативного штабу з питань запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

Станом на 21 березня 2020 року на території району зафіксовано 37 осіб, які прибули з країн Європи та у жодного не виявлено симптомів коронавірусної інфекції.

У Волновасі представники Волноваського відділення ВП ГУНП в Донецькій області спільно з співробітниками військов-цивільної адміністрації м.Волноваха проводили перевірку дотримання правил карантину. В ході рейду було перевірено понад п’ятитесяти приватних підприємців та складено два адмінпротоколи.

Поліцейські до завершення карантинних заходів контролюватимуть виконання цих норм. Основне завдання – це превентивна та роз’яснювальна робота, заходи з протидії злочинності. Проте, у випадку виявлення порушень до порушників, будуть вжиті заходи реагування згідно із чинним законодавством.

Шановні мешканці району! Ваше осбисте здоров’я та здоров’я ващих близьких залежить від дотримання вами правил карантинних заходів. Якщо у вас з’явились ознаки ГРВІ дотримуйтесь режиму самоізолювання та обмеження у пересуваннях, особистої гігієни (більш ніж завжди), маска на роботі, транспорті, магазині!

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора