Оперативна інформація 24.03, щодо стану Волноваського району

Дата: 24.03.2020 10:00
Кількість переглядів: 487

     За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

     23 березня 2020 року було проведено онлайн нараду під головуванням голови Донецької облдержадміністрації, керівника військов-цивільної адміністрації Павла Кириленка. Основні питання, які обговорювались в ході наради: про ситуацію у зв’язку з гострою респіраторною хворобою, спричиненої COVID-19 та не допущення розповсюдження інфекції на території області.

     Станом на 23 березня 2020 року на території району зафіксовано 40 осіб, які прибули з країн Європи та у жодного не виявлено симптомів коронавірусної інфекції. Важливо вчасне діагностування! Так як за симптоматикою коронавірус нічим не відрізняється від інших вірусних хвороб, то важливо відразу звернутись до лікаря. Якщо ви протягом останніх 14 днів повернулись із країни, в якій зафіксовані випадки коронавірусу або ж спілкувались із людиною, яка контактувала із тим, хто прибув до України з країн де зафіксовані випадки коронавірусу – відразу попередьте про це свого сімейного лікаря (надалі - лікар має алгоритм дій, що робити).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора