Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 07.04.2020 10:14
Кількість переглядів: 453

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 07.04.2020 року медичними працівниками перевірно 93 особи, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 59 громадянина пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 34 особи. Наголошуемо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   На території Волноваського району, силами 11 ДПРЗ ГУ ДСНС України та комунальними підприємствами проводиться санітарна обробка вулиць та автомобільних доріг комунальної власності та тротуарів із залученням спеціалізованої техніки з метою запобігання поширенню на території району респіраторної хвороби COVID – 19.

   На засіданнях штабу оперативного реагування щодо запобігання поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19, розглядаються актуальні питання, по яких приймаються відповідні рішення та надаються доручення причетним службам.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора