Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 12.06.2020 10:34
Кількість переглядів: 342

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 12.06.2020 року, з 207 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів, вже 198 громадянина пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 9 осіб з використанням електронного сервісу «Дій вдома» Єдиного державного веб-порталу електроних послуг. У районі зареєстровано п’ять лабораторно підтверджений випадки COVID – 19.

   Наголошуємо, що послаблення карантинних заходів в Донецькій області застосовується згідно рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій протоколом від 09 червня 2020 року №22 та протоколом місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 червня 2020 року № 27, які прийняті з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності у регіоні ознак для послаблення протиепідемічних заходів.

   Однак, звертаємо вашу увагу на те, що в області продовжують діяти карантинні заходи, які визначено актами законодавства в процесі реалізації карантину на період, впроваджений постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211(із змінами).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора