Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 23.04.2020 10:52
Кількість переглядів: 407

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 23.04.2020 року, з початку запровадження карантину, медичними працівниками перевірно 136 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 117 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 19 осіб. Наголошуємо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   На засіданні штабу розглянуто актуальне питання щодо рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID – 19» райдержадміністрація звертається до мешканців району з проханням максимально дотримуватися офіційно запроваджених Урядом України правил карантину та користуватись під час Провідної неділі наданими Рекомендаціями, щодо відвідування кладовищ аби не наражати себе, своїх близьких, а також всіх віруючих на очевидну небезпеку.

   Лише спільними зусиллями та системною працею ми зможемо зупинити поширення небезпечного вірусу, гарантуючи для всіх віросповідну свободу та створюючи умови, аби суспільство у якнайкоротшому часі повернулося до усталеного та звичного ритму життя.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора