Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 28.04.2020 10:57
Кількість переглядів: 317

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 28.04.2020 року, з початку запровадження карантину, медичними працівниками перевірно 143 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 129 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 14 осіб. Наголошуємо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   Для запобігання поширення коронавірусної інфекції на території району проводяться необхідні заходи, які діятимуть до закінчення карантину, а саме забезпечення медичних працівників району засобами індивідуального захисту, дезінфекційними та антисептичними засобами, медичним обладнанням, виробами медичного призначення та інше. Також проводиться постійна санітарна обробка автомобільних доріг комунальної власності із залученням відповідної спеціальної техніки без додавання хімічних речовин,

   На разі обстановка в районі є стабільною та керованою.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора