Вітання з новим роком та Різдвом

Дата: 29.12.2018 11:07
Кількість переглядів: 652

За кілька днів відійде в історію 2018 рік. Рік неоднозначний та складний для кожного українця, із втратами і здобутками, з подіями, які змінили життя кожного з нас.

Рік, що минає, подарував нам радість і сум, віру в майбутнє країни та біль втрат. 2018-й стане для всіх нас не лише роком випробувань, а й роком нового досвіду, знань і життєвої мудрості.

З усією впевненістю можу сказати, що всі здобутки Волноваського району, його авторитет – результат вашої повсякденної праці, шановні земляки. Саме завдячуючи вашим натрудженим рукам, натхненню, активній громадянській позиції й безмежній любові до рідного краю район упевнено рухається вперед. Щиро дякую Вам за працьовитість і професіоналізм, терпіння і розуміння, цілеспрямованість і патріотизм.

Бажаю, щоб Новий рік і Різдво Христове стали початком нового успішного року. Нехай звучать найкращі побажання миру, здоров’я, щастя та удачі, а новорічне диво стане частинкою доброго настрою на увесь рік.

Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих та найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки, та благословляє наші помисли, слова і діла. В ці дні звідусіль з’їжджаються до рідних домівок рідні та близькі, навстіж відкриті ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні – так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть в серцях почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбутнього нашої рідної незалежної Батьківщини України! Нехай в кожен дім прийдуть мир, щастя та благополуччя!

З Новим роком і Різдвом Христовим!

 

З повагою

Голова районної ради

Валерій Лубінець


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора