Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 02.04.2020 11:11
Кількість переглядів: 367

За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

 

Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

Станом на 02.04.2020 року медичними працівниками перевірно 77 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 32 громадянина пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 45 осіб.

Волноваське районне управління ГУ Держпролспоживслужби, органи місцевого самоврядування, комунальні служби, з метою запобігання поширення вірусу здійснюють дезінфекцію адміністративних приміщень, закладів громадського призначення та житлових будинків. Дезінфекцію необхідно проводити скрізь, де здійснює свою діяльність людина. Підтримка належного санітарно-епідеміологічного режиму реалізується, в тому числі, за допомогою застосування різних хімічних препаратів – дезінфектантів.

На території району працюють мобільні робочі групи за участю працівників Волноваського районного ГУ Держпродспоживслужби, Волноваської міськрайонної філії ДУ «Донецький обласний лабораторний центр» та Волноваського відділення ГУНП в Донецькій області, котрі перевіряють стан дотримання карантинних обмежень у закладах торгівлі, громадського харчування, на підприємствах та інших установах.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора