Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 04.05.2020 11:15
Кількість переглядів: 353

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 04.05.2020 року, з 158 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів, вже 135 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 23 особи. Наголошуємо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   На щоденному засіданні штабу обговорюються найактуальніші питання щодо забезпечення життєдіяльності району під час карантину, а саме про забезпечення медичних закладів району виробами медичного призначення, засобами індивідуального захисту, антисептичними та дезинфікційними засобами.

   На території району працюють мобільні робочі групи за участю працівників Волноваського районного ГУ Держпродспоживслужби та Волноваського відділення ГУНП в Донецькій області, котрі перевіряють стан дотримання карантинних обмежень у закладах торгівлі, громадського харчування, на підприємствах та інших установах.

   Волноваське районне управління ГУ Держпролспоживслужби, комунальні служби району, з метою запобігання поширення вірусу COVID-19, здійснюють дезінфекцію адміністративних приміщень, приміщень органів виконавчої влади, закладів громадського призначення, транспорту. 

   Лише спільними зусиллями та системною працею ми зможемо зупинити поширення небезпечного вірусу, гарантуючи для всіх віросповідну свободу та створюючи умови, аби суспільство у якнайкоротшому часі повернулося до усталеного та звичного ритму життя.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора