Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 09.04.2020 11:16
Кількість переглядів: 278

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та  поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 08.04.2020 року медичними працівниками перевірно 98 особи, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 64 громадянина пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 34 особи. Наголошуемо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   На засіданнях штабу розглядаються актуальні питання, по яких приймаються відповідні рішення та надаються доручення причетним службам. Так, протягом цього часу членами штабу наголошено на такому: забезпечення постійного контролю за реалізацією харчових продуктів,  своєчасне та безперебійне перевезення до робочих місць медичного та іншого персоналу, облаштування спеціалізованих закладів для організації обсервації (ізоляції),  забезпечення їх необхідними засобами (в тому числі засобами індивідуального захисту), медичним спостереженням, харчуванням та  обслуговуючим  персоналом, виконання карантинних вимог під час проведення релігійних заходів, недопущення скупчення людей в місцях масового відпочинку, додержання самоізоляції особами, які повернулись із-за кордону.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора