Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 22.04.2020 11:17
Кількість переглядів: 299

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 22.04.2020 року, з початку запровадження карантину, медичними працівниками перевірно 133 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 108 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 25 особи. Наголошуємо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   Медичні заклади району забезпечені засобами індивідуального захисту, лікарськими, дезінфекційними, антисептичними засобами, виробами медичного та фармацевтичного призначення.

   В ході засідання штабу було розглянуто питання щодо проведення попереджувально-профілактичної та роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання рекомендацій про проведення Провідної неділі у період карантину та упередження скупчення людей.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора