Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 24.04.2020 12:57
Кількість переглядів: 329

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 24.04.2020 року, з початку запровадження карантину, медичними працівниками перевірно 138 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 119 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 19 осіб. Наголошуємо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   Медичними закладами району також постійно проводиться моніторинг  хворих на ГРВІ та пневмонію.

   Силами 11 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області та комунальними підприємствами проводиться санітарна обробка вулиць та автомобільних доріг комунальної власності та тротуарів із залученням спеціалізованої техніки з метою запобігання поширенню на території району респіраторної хвороби COVID – 19.

   Не ставтеся до карантину легковажно. Його впровадили для розірвання ланцюга між тими, хто захворів, та здоровими з метою запобігання поширенню інфекції. Захистить себе та піклуйтеся про здоров’я своїх близьких.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора