Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 26.05.2020 13:08
Кількість переглядів: 312

     За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

     Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

     Станом на 26.05.2020 року, з 194 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів, вже 180 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 14 осіб з використанням електронного сервісу «Дій вдома» Єдиного державного веб-порталу електроних послуг. У районі зареєстровано другий лабораторно підтверджений випадок COVID – 19.

     Силами 11 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Донецькій області, Держпроспоживслужбою та комунальними підприємствами проводиться санітарна обробка вулиць та автомобільних доріг комунальної власності та тротуарів із залученням спеціалізованої техніки з метою запобігання поширенню на території району респіраторної хвороби COVID – 19.

     Не ставтеся до карантину легковажно.Його впровадили для розірвання ланцюга між тими, хто захворів, та здоровими з метою запобігання поширенню інфекції. Захистить себе та піклуйтеся про здоров’я своїх близьких.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора