Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 03.07.2020 13:08
Кількість переглядів: 275

    За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

    Станом на 03.07.2020 року, з 267 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, інших регіонів, а також громадян, які  перетнули  КПВВ «Новотроїцьке» вже 223 громадянина пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції.

    На сьогоднішній день на карантині та самоізоляції знаходиться 44 особа з використанням електронного сервісу «Дій вдома» Єдиного державного веб-порталу електроних послуг.

    Повідомляємо, що на території районну зафіксовано п’ять  випадків, підтверджених лабораторними ПЛР тестами захворювання на короновірусну хворобу.

    Продовжується профілактична дезінфекція у громадських місцях, проводяться заходи з дотриманням протиепідемічних вимог при здійсненні господарської діяльності з реалізації продовольчих товарів на агропродовольчих ринках, що зареєстровані як оператори ринку харчових продуктів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора