Перший дзвоник.

Дата: 02.09.2019 13:41
Кількість переглядів: 414

   Сьогодні, другого вересня, майже в усьому світі відзначають день знань. Починають працювати школи, технікуми, ліцеї, університети, інститути, академії. Школярі, студенти та викладачі йдуть до своїх навчальних закладів щоб розпочинати плідну працю здобуття нових та вдосконалення вже здобутих знань.

   Так до села Миколаївка Волноваського району, з нагоди святкування дня знань та першого дзвоника, завітав голова Волноваської районної ради Валерій Дмитрович Лубінець, щоб особисто привітати першаків, тих хто вже не в перше йде до школи, батьків, та учнів випускного класу, для яких «перший дзвоник» в школі - прозвучить востаннє.

   Під час заходу першокласники привітали всіх присутніх, заздалегідь підготовленим танцем, віршами та гуморесками. Директор школи нагородив хореографічний гурток, який на протязі літа відстоював гордість Волноваського району на всеукраїнських змаганнях. Після чого учні дали обіцянки перед всіма присутніми, що будуть навчатися лише на відмінно, не приносити лінь до школи, завжди слухатись вчителів та бути гарним прикладом для інших.

   Волноваська районна рада вітає всіх з початком нового навчального року. Бажаємо терпіння, наснаги, натхнення, ніколи не зупинятися на досягненому, та прагнення до нових знань!

Зі Святом!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора