Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 06.05.2020 13:55
Кількість переглядів: 388

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 06.05.2020 року, з 173 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів, вже 134 громадянина пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 39 осіб  з використанням електронного сервісу «Дій вдома» Єдиного державного веб-порталу електроних послуг. Наголошуемо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   В ході роботи оперативного штабу розглянуто питання щодо забезпечення публічного порядку та безпеку дорожнього руху під час травневих свят силами та засобами Волноваського відділу поліції ГУ НП в Донецької області.

   Звертаємося до вас зберігати спокій та дотримуватись карантинних заходів під час святкових днів. Без потреби не виходити на вулицю, не відвідувати громадські місця. Бережіть себе та своїх близьких!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора