День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення

Дата: 15.03.2019 14:13
Кількість переглядів: 1298

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Сьогодні ж 15 березня з цим святом вітали колективи житлово-комунальних підприємств і побутового обслуговування населення на районному рівні у великій залі адміністративної будівлі районної ради. 

У святковому заході взяли участь колективи підприємств: виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства Комунальне підприємство «Вода Донбасу»; «Волновахаміжрайтепломережі обласного Комунального Підприємства «Донецьктеплокомуненерго»; ТОВ «Комерційне Соціальне Підприємство  Наш будинок Волноваха»; Приватного підприємства «Будинкоуправління №2 м. Волноваха» та ін.

Зі словами вітань з нагоди професійного свята до колективів звернулися голова районної ради Валерій Лубінець, голова райдержадміністрації Дмитро Такаджи, помічник народного депутат Дмитра Лубінця Інесса Ян-Косьміна. Колективи отримали грамоти за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток житлово-комунального господарства Волноваського району та з нагоди професійного свята.

Святкову програму до свята підготували солісти та колективи РЦКД: Афанасій Менглебей, Євгенія Мариніна, Валентина Василенко, Галина Ганжела, Денис Коле-Колесніков, Наталя Ігнатенко.

Вітаємо Вас зі святом, шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення! Дякуємо кожному з Вас за високий професіоналізм та відповідальне ставлення до професійної діяльності. Бажаємо Вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного щастя, професійних успіхів і нових трудових здобутків, миру і злагоди в сім’ях, здійснення всіх життєвих планів та сподівань!

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора