Призначення голови РДА

Дата: 21.12.2019 14:33
Кількість переглядів: 1289

  Згідно з розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 19.12.2019 № 557/2019-рп, головою Волноваської районної державної адміністрації призначено Капітоненка Олександра Вікторовича.

   Представити нового голову райдержадміністрації прибув заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Філашкін Вадим Сергійович. Вітаючи нового  голову з призначенням, Вадим Філашкін побажав плідної та результативної праці на новій посаді та наголосив на важливості злагодженої роботи для загального блага жителів району.

   У заході взяли участь голова районної ради Валерій Лубінець, заступник голови районної ради Сергій Демчнко, керівник ВЦА м.Волноваха Іван Лубінець, перший заступник голови РДА Ольга Сидоренко, депутатський корпус районної ради, начальники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники районних служб, установ та організацій, закладів, підприємств району, сільські голови, керівники сільгосппідприємств, представники правоохоронних органів, військовослужбовці та громадськість.

   У свою чергу, Олександр Капітоненко наголосив, що готовий до співпраці з керівниками організацій, установ, підприємств району, та закликав їх до співпраці, бо саме завдяки цьому можна досягти високих показників. 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора