Свято до Дня місцевого самоврядування

Дата: 05.12.2019 14:38
Кількість переглядів: 374

5 грудня 2019 року у великій залі адміністративної будівлі районної ради відбувся урочистий захід присвячений Дню місцевого самоврядування.

   Голова Волноваської районної ради Валерій Дмитрович Лубінець, разом з в.о. голови райдержадміністрації Ольгою Людвігівною Сидоренко та помічниками народного депутата Дмитра Валерійовича Лубінця висловили свої найщиріші вітання до свята та вдячність депутатам районної ради 7-го скликання і головам сільських та селищних рад за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну, працю в органах місцевого самоврядування у Волноваському районі.

   В ході розважальної програми свої вітання в піснях виразили: народний вокальний ансамбль «Зоряна перлина», вокальний ансамбль «Перистерія», солістки Ліза Перебайло та Валентина Василенко.

   Шановні депутати Волноваської районної ради 7-го скликання, голови та трудові колективи селищних і сільських рад, працівники органів місцевого самоврядування, бажаємо Вам та Вашим родинам здоров’я, миру щастя, добра, натхнення, мужності та нових здобутків у Вашій нелегкій і відповідальній праці!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора