Оперативна інформація, щодо стану Волноваського району

Дата: 21.04.2020 15:01
Кількість переглядів: 433

   За повідомленням районного оперативного штабу з питань ліквідації  надзвичайної ситуації та запобігання занесенню та поширенню на території Волноваського району гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом 2019-nCoV.

   Оперативна інформація щодо ситуації з коронавірусом у Волноваському районі:

   Станом на 21.04.2020 року, з початку запровадження карантину, медичними працівниками перевірно 130 осіб, які прибули до району з епідемічно небезпечних країн, та інших регіонів. З них вже 106 громадян пройшли карантинні обмеження та період самоізоляції. На теперішній час на карантині та самоізоляції знаходяться 24 особи. Наголошуемо, що не зафіксовано та не підтверджено жодного випадку коронавірусної інфекції на території Волноваського району.

   На території району працюють мобільні робочі групи за участю працівників Волноваського районного ГУ Держпродспоживслужби та Волноваського відділення ГУНП в Донецькій області, котрі перевіряють стан дотримання карантинних обмежень у закладах торгівлі, громадського харчування, на підприємствах та інших установах.

   Волноваське районне управління ГУ Держпролспоживслужби, комунальні служби району, з метою запобігання поширення вірусу COVID-19, здійснюють дезінфекцію адміністративних приміщень, приміщень органів виконавчої влади, закладів громадського призначення, транспорту. 

   Одним із головних чинників передачі збудників інфекційних захворювань вважаються об’єкти навколишнього середовища, на яких можливе їх тривале виживання й накопичення. Для того, щоб розірвати механізм передачі інфекцій, всі потенційно заражені об’єкти навколишнього середовища повинні підлягати якісному очищенню та дезінфекції.

Дезінфекцію необхідно проводити скрізь, де здійснює свою діяльність людина. Підтримка належного санітарно-епідеміологічного режиму реалізується, в тому числі, за допомогою застосування різних хімічних препаратів – дезінфектантів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора