Інформація депутатам щодо оприлюдення протоколів постійних комісій

Дата: 04.04.2019 15:12
Кількість переглядів: 656

Фото без опису

Шановні депутати!

З метою реалізації політики відкритості та прозорості роботи районної ради, організаціного та інформаційного забезпечення депутатів районної ради, реалізації вимог Закону України "Про доступ до публічної інформації" у 2016 році було введено в дію офіційний веб-сайт районної ради за посиланням volnovrada.gov.ua. У зв'язку з неможливістю наповнення сайту поточною інформацією, яка пов'зана з технічними можливостями сайту, було розглянуто можливість створення нового офіційного веб-сайту районної ради.

З січня 2019 року введено в дію новий офіційний веб-сайт районної ради.

Нагадуємо Вам, що листом від 17.01.2019 року депутатам районної ради було повідомлено про введення в дію нового сайту районної ради та відповідне оголошення було розміщено на сайті районної ради, який було призупинено (volnovrada.gov.ua).

З січня 2019 року поточна та актуальна інформація оприлюднюється на сайті районної ради за посиланням volnovaska-rayrada.gov.ua.

Наразі триває наповнення цього сайту публічною інформацією.

Повідомляємо, що протоколи засідань постійних комісій районної ради з початку 7 скликання розміщені на сайті районної ради за посиланням volnovrada.gov.ua, протоколи ж засідань постійних комісій з січня 2019 року розміщуються на  новому сайті районної ради.

Шановні депутати! У разі виникнення питань щодо ознайомлення на сайті районної ради з публічною інформацією, Ви можете звернутися до відділу з питань організаційної та кадрової роботи виконавчого апарату районної ради за телефонами 4-24-56, 4-52-67.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора