Засідання постійнойної комісії

Дата: 12.11.2020 15:23
Кількість переглядів: 405

   12 листопада о 09-00 у малій залі адмінбудівлі районної ради відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань соціального і економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін. У засіданні взяли участь представники виконавчого апарату районної ради, голова райдержадміністрації Олександр Капітоненко, заступники голови райдержадміністрації, депутати Волноваської районної ради, представники комунальних закладів району та представники управлінь райдержадміністрації.

   Членами постійної комісії було підтримано пропозиції райдержадміністрації стосовно змін обсягів районного бюджету а саме:

  • збільшення за рахунок міжбюджетного трансферу обсягу доходної частини загального фонду районного бюджету «Субвенція з місцевого бюджету на забезпечення подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID – 19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету» у сумі 78 260 грн. для КНП «Волноваська центральна районна лікарня»;
  • перерозподіл видатків загального фонду районного бюджету по головному розпоряднику коштів районного бюджету – Волноваська райдержадміністрація (КНП Волноваська стоматологічна поліклініка) шляхом зменшення видатків у сумі 153 000 грн. в частині оплати комунальних послуг та енергоносіїв та збільшення видатків у сумі 153 000 грн. в частині надання населенню послуг з пільгового зубопротезування.
  • Зменшення за рахунок міжбюджетного трансферу з місцевих бюджетів району обсягу доходної частини загального фонду районного бюджету у сумі 479 000 грн. та зменшення обсягу видаткової частини загального фонду районного бюджету по головному розпоряднику коштів – управління соціального захисту населення райдержадміністрації «Оздоровлення та відпочинок дітей (крім заходів з оздоровлення дітей, що здійснюються за рахунок коштів на оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи)» у сумі 479 000 грн. передбачених для реалізації Районної програми «Про оздоровлення та відпочинок дітей Волноваського району на 2019-2022 роки».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора