Сесія Вільненської сільської ради

Дата: 11.09.2020 15:25
Кількість переглядів: 399

   9 вересня 2020 року голова Волноваської районної ради прийняв участь у позачерговій сесії Вільненської сільської ради, на якій розглядались питання щодо створення молодіжного центру у селі. З обласного бюджету у січні 2020 року виділено 400 тис. грн. на створення молодіжного центру у с. Вільне. До речі у Ольгінській селищній раді та Сонячній сільській раді молодіжні центри створені та вже функціонують.

   Депутати сільської ради сперечались з приводу місця розташування центру. Жваві обговорення викликало питання розміщення центру на базі СБК або на базі дитячого садка № 43.

   Депутати сільської ради ознайомились з пропозиціями, оглянули приміщення послухали фахівців та більшістю голосів (7 з 12) прийняли рішення про створення молодіжного центру с. Вільне на базі Вільненського СБК. Делегували право на замовлення проєктної документації Віддіу капітального будівництва Волноваської райдержадміністрації та надали право укладання угод під час проведення робіт голові Вільненської сільської ради Польченку Олександру Миколайовичу.

   З районного бюджету планується виділити на облаштування центру 400 тис. грн. та майже 60 тис. грн. буде виділено з бюджету сільської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора