Формування списку присяжних для Волноваського районного суду Донецької області

Дата: 06.12.2019 15:31
Кількість переглядів: 541

ОГОЛОШЕННЯ про формування списку присяжних для Волноваського районного суду Донецької області

Відповідно до вимог ст.ст. 64,65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»,на підставі подання територіального управління державної судової адміністрації України в Донецькій області №02-1928/19  від 26.11.2019 року, з метою забезпечення належного здійснення судочинства на території Волноваського району, Волноваська районна рада формує список присяжних для Волноваського районного суду Донецької області.

Присяжними можуть бути громадяни України, що досягли тридцятирічного віку і постійно проживають на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного суду , а також які відповідають вимогам ст.65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та дали згоду бути присяжними.

Не підлягають включенню до  списків присяжних громадяни:

 1) визнані судом обмежено дієздатними або недієздатними;

2) які мають хронічні психічні чи інші захворювання, що перешкоджають виконанню обов’язків присяжного;

3) які мають незняту чи непогашену судимість;

4) народні депутати України, члени Кабінету Міністрів України, судді, прокурори, працівники правоохоронних органів (органів правопорядку), військовослужбовці, працівники апаратів судів, інші державні службовці, посадові особи органів місцевого самоврядування, адвокати, нотаріуси, члени Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Вищої ради правосуддя;

5) особи, на яких протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

6) громадяни, які досягли шістдесяти п’яти років;

7) особи, які не володіють державною мовою.

Усіх бажаючих бути присяжними просимо звертатися до 20 січня 2020 року (включно) у Волноваську районну раду за адресою:85700, м. Волноваха, вул.Героїв 51 ОМБР, буд.1 (приймальна районної ради),  тел.4-52-66 та подати такі документи:

1. Власноручно написану заяву про включення до списку присяжних Волноваського районного суду Донецької області (див. зразок).

2. Ксерокопію паспорта громадянина України (1 - 2 сторінки та сторінка з інформацією про останнє місце реєстрації /проживання кандидата).

3. Копія ідентифікаційного коду.

4. Довідка з місця роботи або копія трудової книжки (перша сторінка та сторінка з останнім записом), у разі, якщо особа безробітна.

5. Документ, що підтверджує відсутність судимостей, чинний на день подання заяви.

6. Документ, що підтверджує відсутність факту накладення на особу адміністративного стягнення за вчинення корупційного правопорушення протягом останнього року.

7. Документ, що підтверджує відсутність хронічних психічних чи інших захворювань, що перешкоджають виконанню обов'язків присяжного.

8. Згода на обробку персональних даних.

 

 

 

 

 

ЗРАЗОК ЗАЯВИ

 

 

Голові Волноваської районної                  

ради

Лубінцю В.Д.

____________________

____________________

Проживаю за адресою:

____________________

____________________

Тел: ________________

 

ЗАЯВА

 

Прошу включити мене до списку присяжних Волноваського районного суду Донецької області, відповідно до ст. ст.64, 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів».

Інформую, що обставини, які унеможливлюють мою участь у здійсненні правосуддя відсутні.

Надаю згоду на використання та обробку моїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

 

До заяви додаю:

_________________________

_________________________

_________________________

_________________________

_________________________

 

 

 

 

 

 

«_____» ___________ 20__р.                                            ____________________

 


Коментарі:

Анонім
2021-02-18 12:01:23

СФОРМУВАЛИ??? Список є????

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора