Відкриття фронт-офісу пенсійного фонду

Дата: 29.01.2020 15:37
Кількість переглядів: 433

   29 січня в місті Волноваха відбулась довгоочікувана подія – відкриття оновленого, після ремонту, фронт-офісу обслуговування громадян Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду України у Донецькій області.

   Захід відбувся за участі заступника голови районної ради Сергія Демченко, першого заступника начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Донецькій області Тетяни Баранової, начальника Волноваського об’єднаного управління Пенсійного фонду Наталії Близнюк, директора Волноваського районного центру зайнятості Юрія Кучеренко та представників управління соціального захисту населення Волноваської райдержадміністрації.

   Присутні ознайомились з облаштуванням та організацією роботи пенсійного фонду. Для обслуговування особливих клієнтів приміщення облаштовано пандусом, а в середині будівля забезпечена зручною навігацією завдяки тактильній плиточці на підлозі, дубльованою рельєфно-крапковим шрифтом Брайля, нанесеними з використанням контрастних кольорів.

   Система відеоспостереження, якою обладнані коридори та фронт-офіс — дозволяє своєчасно реагувати на ускладнення в процесі руху відвідувачів з обмеженими можливостями.

   Для більш комфортного відвідування громадянами Пенсійного фонду робочі місця працівників обладнані сучасною комп’ютерною технікою, в залі очікування встановлена електронна черга та м’які меблі, що дозволяє не стояти в довгих чергах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора