Чергова сесія Миколаївської сільської ради

Дата: 06.08.2020 15:57
Кількість переглядів: 295

6 серпня 2020 року відбулось засідання чергової 88-ї сесії Миколаївської  сільської ради VI скликання. Загальна кількість депутатів сільської ради 16 депутатів, у засіданні прийняли участь – 10. Розглянуті наступні питання:

1. Про затвердження технічної документації із землеустрою для будівництва та обслуговування будівлі Миколаївської лікарської амбулаторії.

2. Про затвердження технічної документації із землеустрою для будівництва та обслуговування будівлі «Дошкільний навчальний заклад №42 «Світанок»» .

3. Про затвердження технічної документації із землеустрою для будівництва та обслуговування будівлі Новогнатівського ФП.

4. Про затвердження технічної документації із землеустрою для будівництва та обслуговування адміністративної будівлі Миколаївської сільської ради.

5. Про затвердження технічної документації із землеустрою для будівництва та обслуговування будівлі сільського будинку культури.

6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території с. Миколаївка  вул. Гагаріна буд. 11 Миколаївської сільської ради Волноваського району Донецької області.

7. Про внесення змін та доповнень до програми «Соціально-економічного та культурного розвитку Миколаївської сільської ради на 2019-2024рр.»

Пленарне засідання сільської ради відбулось з дотриманням  вимог до проведення  заходів під час пандемії.

  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора