Виїзний прийом голови районної ради до Хлібодарівської с.ради

Дата: 01.09.2020 16:23
Кількість переглядів: 340

Сьогодні,  1 вересня 2020 року, голова Волноваської районної ради прийняв участь у святі Першого дзвоника в Хлібодарівському НВК. 17 першачків вступили до родини вихованців Хлібодарівського НВК. Голова районної ради побажав їм успіхів у навчанні,   батькам учнів – терпіння,  вчителям – гарного навчального року, в якому вони будуть бачити учнів віч на віч!  Учням першого класу голова районної ради презентував телевізор для перегляду цікавих  навчальних передач та мультиків і казок! Випускникам Хлібодарівського НВК, учням 11 класу Валерій Дмитрович побажав наснаги  у здобутті знань та успіхів при складанні ЗНО. Слова вдячності проголосила у відповідь  директор Хлібодарівського НВК Кацай Лілія Василівна, яка розповіла присутнім, що районна рада, Хлібодарівська рада приділяють багато уваги розвитку закладу освіти.  Слова вдячності, також, пролунали і від учнів НВК.

Також, В.Д.Лубінець відвідав  дитячий садок, де презентували проект, який отримав грант від народного депутата України Дмитра Лубінця. Як розповіла Маркова Тетяна Анатоліївна, керівник проекту, за кошти гранту були придбані матеріали та руками виховательці садочку пошита величезна «Гусениця», наповнена силіконовими кульками, яка розкладається на стільці для діточок садку. Чудова гра для вихованців! Щодо грантів, у селі Хлібодарівка переможцем конкурсу, також, стала   і  родина учня Хлібодарівського НВК, яка  за кошти гранту закупила матеріали і сконструювала та встановила турнік для заняття спортом  на  звичайному подвір’ї  «двухетажки». Валерій Дмитрович з директором НВК та помічницей народного депутата України Д.Лубінця оглянули спортивний куточок, збудований на подвір’ї жилих домів.

У приміщенні Хлібодарівській сільській раді відбувся виїзний прийом голови районної ради мешканців села. Багато запитань почули від мешканців села з приводу подальшого функціонування сільської ради, прийдешніх виборів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року у Хлібодарівську ОТГ та у Волноваську районну раду. Серед мешканців Волноваського району тільки мешканці населених пунктів Хлібодарівської ОТГ зможуть прийняти участь у місцевих виборах. На всі запитання  присутніх голова районної ради Лубінець В.Д. надав відповіді.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора