Апаратна нарада районної ради.

Дата: 12.09.2019 16:43
Кількість переглядів: 430

    12.09.2019 р. головою районної ради Валерієм Лубінцем було проведено апаратну нараду, в ході якої було розглянуто питання впровадження та використання  в роботі районної ради засобів відеозв’язку, електронно-цифрового підпису та програми інформування депутатів. 
     В. Лубінець зауважив, що депутати районної ради працюють в постійних комісіях та в пленарних засіданнях на громадських засадах. Проте, проживають у віддалених населених пунктах району, та не завжди мають можливість вчасно прибути на засідання.
     Разом с тим, на підтримку ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Країна у смартфоні», В.Лубінець висунув пропозицію, впровадити в роботу ради сучасні інформаційні технології. 
     Згідно ЗУ «Про електронні довірчі послуги», та на виконання Указу президента України від 20 жовтня 2005 р. №1497/2005 «Про першочергові завдання щодо впровадження новітніх інформаційних технологій» та   розвитку   в   Україні   інформаційного суспільства,  і  впровадження  новітніх інформаційних технологій в усіх сферах суспільного життя,  діяльності органів державної влади та  органів  місцевого  самоврядування, що є  одним  із  пріоритетних напрямів державної політики.
    Данну пропозицію запропоновано винести на чергове пленарне засідання сесії районної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора