37 Позачергова сесія Волноваської районної ради 7 скликання

Дата: 18.12.2020 18:48
Кількість переглядів: 372

   18 грудня 2020 року відбулась 37 позачергова сесія Волноваської районної ради 7-го скликання, на якій 30 депутатами було розглянуто 15 питань порядку денного. Внесені зміни до рішення «Про районний бюджет на 2020 рік» та прийнято районний бюджет на 2021 рік. Депутатами були розглянуті найважливіші питання щодо надання згоди на передачу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста, що знаходяться в управлінні Волноваської районної ради у комунальну власність Волноваської, Ольгинської, Мирненської територіальних громад, у комунальну власність Хлібодарівської сільської ради Волноваського району та у комунальну власність Сартанської територіальної громади Маріупольського району. Були розглянуті клопотання місцевих рад району про надання згоди на передачу установ та організацій, що знаходяться у спільній власності територіальних громад району, враховуючи розмежування видатків між бюджетами, що визначені статтею 89 Бюджетного кодексу України.

   Завдяки прийнятим рішенням буде організовано належна робота закладів соціальної інфраструктури району з 1 січня 2021 року, зокрема щодо вчасної оплати праці, забезпечення комунальними послугами, харчування, медикаментами тощо.

   З прийнятими рішеннями можливо буде ознайомитись на сайті Волноваської районної ради після їх оприлюднення відповідно до чинного законодавства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора