Відбулась третя позачергова сесія Волноваської районної ради

Дата: 22.01.2021 14:40
Кількість переглядів: 368

   Минулий робочий тиждень для Волноваської районної ради видався дуже напруженим. Спочатку першим заступником голови районної ради Сергієм Демченко проведено робочу нараду з Волноваською райдержадміністрацією, ВЦА міста Волноваха та представниками закладів охорони здоров’я, освіти, культури та соціального захисту населення району, з питань передачі об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста, що знаходиться в управлінні  Волноваської районної ради у комунальну власність територіальних громад Волноваського району. Відбулись 4 засідання постійних комісій Волноваської районної ради на яких також, здебільшого, розглядались питання передачі об’єктів спільної власності що знаходиться в управлінні  Волноваської районної ради у комунальну власність територіальних громад Волноваського району. Та наприкінці тижня 22 січня о 10:00 відбулось пленарне засідання третьої позачергової сесії Волноваської районної ради 8 скликання. Серед запрошених були присутні голови та заступника голів Волноваської та Великоновосілківської райдержадміністрацій, ВЦА м.Волноваха, Вугледарської міської ради, представники Хлібодарівської, Комарської, Великоновосілківської, Старомлинівської селищних та сільських рад району, та представник Волноваської місцевої прокуратури.

   На сесії були розглянуті та підтримані депутатами питання стосовно передачі об’єктів спільної власності що знаходиться в управлінні  Волноваської районної ради у комунальну власність територіальних громад Великоновосілківської селищної ради, Старомлинівської сільської ради, Комарської сільської ради, Мирненської та Ольгинської територіальних громад, Хлібодарівської громади, ВЦА міста Волноваха та Сартанської територіальної громади Маріупольського району.

   Також були розглянуті й інші питання порядку денного.

 З повним переліком питань можливо ознайомитись за посиланням: rada.info/upload/users_files/24162612/049923b7b4ce9aeabb4201612d873d2b.docx


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора