Засідання постійних комісій

Дата: 27.05.2021 10:32
Кількість переглядів: 254

   26 травня 2021 року відбулись засідання постійних комісій районної ради з питань інвестиційної діяльності, розвитку бізнесу, комунальної власності, промисловості, транспорту, будівництва і житлово-комунального господарства та спільне засідання постійних комісій районної ради з питань соціального і економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та з питань соціальної і молодіжної політики, освіти, охорони здоров'я, культури і спорту. Усі питання порядку денного, які були розглянуті на засіданнях винесені на розгляд 6-ї чергової сесії районної ради, яка відбудеться 28 травня 2021 року о 10:00.

   За пропозицією депутатів Волноваської районної ради, представників депутатської фракції у Волноваській районній раді Донецької регіональної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ» були внесені зміни до проєктів рішень «Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Волноваського району на 2021 рік» та «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 18.12.2020 року №7/37-1134 «Про районний бюджет на 2021 рік» а саме, передбачене проектом рішення направлення вільних залишків коштів станом на 1 січня 2021 року на видатки районного бюджету у сумі 858 232 грн. по головному розпоряднику фінансовому управлінню райдержадміністрації для надання інших дотацій Волноваської міської військово-цивільної адміністрації на погашення заборгованості із виплати заробітної плати по КП «Донкомунгосп» та передбачені проектом рішення вільні залишки загального фонду районного бюджету на розробку проєктно-кошторисної документації на встановлення малої архітектурної форми – в’їзної стели №1 (Волноваський район, Хлібодарівська ОТГ) у сумі 49 900 грн. та в’їзної стели №2 (Волноваський район, Ольгинська селищна ВЦА) у сумі 49 900 грн. були перерозподілені та направлені на придбання санітарного автомобілю для КНП «Великоновосілківська центральна районна лікарня» у сумі 379 000 грн., на здійснення експлуатаційно-технічного обслуговування апаратури та інших технічних засобів оповіщення і зв’язку цивільного захисту (смт. Велика Новосілка) для Волноваської райдержадміністрації. Додатково було розглянуто та винесено на розгляд чергової сесії питання «Про внесення змін та доповнень до рішення районної ради від 26.02.2021 року №8/4-56 «Про затвердження звіту про виконання районного бюджету Волноваського району за 2020 рік», яким враховані кошти на підставі акту приймання-передачі коштів загального та спеціального фондів, що утворилися на рахунках районного бюджету колишнього Мар’їнського району станом на 1 січня 2021 року.

   На спільному засіданні постійних комісій районної ради депутатами було рекомендовано Волноваській райдержадміністрації внести зміни та доповнення до відповідних проєктів рішень з наступним винесенням їх на розгляд чергової сесії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора