12 сесія Старомлинівської сільської ради

Дата: 14.07.2021 16:01
Кількість переглядів: 325

  13 липня 2021 у Старомлинівській сільській раді відбулась 12-та сесія у якій прийняв участь заступник голови Волноваської районної ради Сергій Кравченко.

  Більшість питань, що розглядались на сесії депутатами стосувались встановлення ставок та пільг із плати земельного податку, ставок із плати транспортного та єдиного податків на 2022 рік. Також, розглядалось питання про розроблення Генерального плану села Старомлинівка. Депутатами були затверджені місцеві програми щодо підтримки учасників АТО та ООС, розвитку культури на території сільської ради, затверджено Положення про бібліотеки комунального закладу «Бібліотека Старомлинівської сільської ради» та правила користування бібліотеками цього комунального закладу.

  Начальник відділу освіти, культури, сім’ї молоді і спорту Старомлинівської сільської ради Ігнатенко М. ознайомив присутніх з рішенням конкурсної комісії на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Старомлинівської сільської ради.

  Прийняті рішення про прийняття директорів закладів загальної середньої освіти Старомлинівської сільської ради та про звільнення директора закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Новопетриківка. Також, депутати Старомлинівської сільської ради внесли зміни до деяких рішень попередніх сесій сільської ради. З питання регулювання земельних відносин перед депутатами виступила начальник відділу земельних відносин сільської ради Корнєва Т.

  Сергій Кравченко надав методичні рекомендації та виступив з розясненнями щодо застосування чинного податкового законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора