засідання круглого столу голів районних рад Донецької області

Дата: 16.07.2021 11:37
Кількість переглядів: 175

   Сьогодні, 15 липня 2021 року в будівлі Волноваської районної ради відбулось засідання круглого столу голів районних рад Донецької області на тему: «Загальний стан функціонування районних рад, проблеми фінансування, наслідки, що спричинені цими проблемами, та шляхи їх подолання».

   На засіданні були присутні Гончарова Марина – керуючий справами виконавчого апарату Донецької обласної ради, Демченко Сергій – голова Волноваської районної ради, Кіщенко Світлана, Моховик Сергій, Махсма Степан, Ключка Юрій – голови Бахмутської, Краматорської, Маріупольської та Покровської районної ради відповідно, та інші.

   Було представлено склад і особливості розвитку сучасного Волноваського району, обговорені проблемні питання під час реформування районних рад Донецької області, проблемні питання фінансового забезпечення районних рад. Також, про звернення до Президента України, голови Верховної Ради та

   Центральної виборчої комісії про призначення виборів на території Донецької області доповів голова Волноваської районної ради Сергій Демченко та зі зверненням Української асоціації районних та обласних рад щодо внесення змін до Конституції України стосовно децентралізації влади, де будуть передбачені виконавчі органи для районних та обласних рад ознайомив заступник голови Волноваської районної ради Сергій Кравченко.

   Після офіційної частини зустрічі гостям району було представлено повний цикл виробництва хлібо-булочних виробів на «Волноваському хлібозаводі» КФК «Афродита» та ознайомлено з особливостями роботи "Біогазового заводу" ПрАТ "Екопрод".

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора