Вітання із професійним святом - Днем працівників торгівлі.

Дата: 23.07.2021 13:23
Кількість переглядів: 191

Вельмишановні працівники торгівлі!

Прийміть щирі вітання з професійним святом!

   Торговельна справа – одна з найдавніших в історії людства. Колись давним-давно торгівля стала сполучною ланкою у взаємодії різних країн                                   і куточків всього світу. Торгівля – одна з рушійних сил, яка допомагає здійснювати не тільки купівлю-продаж, але перш за все є засобом спілкування людей один з одним.

   Послугами працівників торгівлі користується кожна людина. Від професіоналізму, тактовності і чуйності продавців, організованої та ефективної роботи підприємств торгівлі залежить розвиток споживчого ринку і економіка нашої країни. З року в рік ви, працівники сфери торгівлі, постійно нарощує обсяги товарообігу, покращуєте якість торговельного обслуговування споживачів, наближаючи показники галузі до високих європейських стандартів.  Завдяки цьому збільшується економічний потенціал держави та стає комфортнішим життя громадянам.
   Тому, в цей день хочемо вам побажати насамперед міцного здоров'я, сили, щоб перемагати всі труднощі, натхнення, посмішок, радості, сміху, залишатися завжди веселими й життєрадісними Нехай ваше життя завжди супроводжується позитивом, оптимізмом, вірою в краще і звичайно любов'ю. Удачі вам у всьому і завжди!

   Зі святом Вас!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора