Робоча поїздка до Старомлинівської сільської ради

Дата: 17.08.2021 10:20
Кількість переглядів: 186

   16 серпня 2021 року відбулась робоча поїздка голови Волноваської районної ради Сергія Демченка до Старомлинівської сільської ради, під час поїздки голова районної ради спільно з головою Старомлинівської сільської ради Михайлом Місюком відвідали Старомлинівський дитячий (ясла-садок) який потребує капітального ремонту будівлі. Під час зустрічі обговорювались питання щодо виконання бюджету Старомлинівської сільської ради за І півріччя 2021 року, освоєння коштів на проведення ремонту дитячого ясла-садка «Керменчик», ремонту доріг громади, тому що депутатами Волноваської районної радої були виділені кошти у розмірі 4 млн. грн., на ці цілі.

   Також, голова Волноваської районної ради разом з головою Старомлинівської сільської ради відвідали село Красна Поляна та ПрАТ «Краснополянський піщаний кар’єр», де зустрілись з його директором Артемом Мкртчаном та обговорили перспективи подальшої роботи підприємства.

   Спільно з депутатом Волноваської районної ради Андрієм Папушом було обговорено питання подальшого благоустрою центральної частини села Красна Поляна.

   Волноваська районна рада готова завжди надавати практичну та методичну допомогу для новостворених територіальних громад району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора