Громадські обговорення

Дата: 31.08.2021 13:28
Кількість переглядів: 253

   В Андріївському старостинському окрузі Великоновосілківської селищної ради відбулись перші громадські слухання у Волноваському районі щодо обговорення кандидатури старости, у яких прийняли участь голова Волноваської районної ради Сергій Демченко, заступник Великоновосілківського селищного голови Маргарита Харитонова, депутат Волноваської районної ради Сергій Назаренко.

   26 та 27 серпня проводилось опитування (подвірний обхід) громадян у селах Андріївка, Пертопавлівка, Словянка, Шевченко, які входять до Андрійвського старостинського округу.

   28 серпня з 10:00 до 13:00 годин проходило громадське обговорення у приміщенні Андріївського сільського будинку культури, за результатами якого переможцем став Іванченко Анатолій Михайлович. Загалом в громадських обговореннях прийняло участь 33% населення старостинського округу.

   Також у Великоновосілківській селищній раді планується проведення громадських обговорень кандидатур старост у Шахтарському, Богатирському, Старомайорському, Зеленопільському, Константинопільському, Роздольненському старостинських округах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора