Зі святом! З Днем знань!

Дата: 01.09.2021 08:03
Кількість переглядів: 153

   Шановні вчителі!

   Дорогі учні, студенти, батьки!

   Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися на життєвому шляху. Тож сьогодні, 1 вересня , сердечно вітаю вас із початком нового навчального року!

   Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань тисячі маленьких школярів. Віднині для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

   А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

   Я щиро вітаю студентів, для яких сьогодні також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашого району. Тож бажаю вам мудрості та віри у власні сили.

   А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичу вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

   Бажаю усім  на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Здоров’я вам тепла й любові!
Зі святом вас!

З повагою,

голова Волноваської районної ради                                                             Сергій ДЕМЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора