Відкриття Центру безпеки громадян

Дата: 01.09.2021 15:25
Кількість переглядів: 218

   Сьогодні, 1 вересня 2021 року голова Волноваської районної ради Сергій Демченко прийняв участь в урочистостях присвячених відкриттю Центру безпеки громадян у  Хлібодарівській сільській територіальній громаді.

   Серед запрошених гостей були присутні заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін, начальник Головного управління ДСНС України у Донецькій області Олексій Мігрін, в.о. начальника головного управління Національної поліції у Донецькій області Артем Кісько та інші.

   Центр безпеки громадян почали створювати у 2018 році, так з обласного бюджету на його будівництво було виділено 8 млн. грн., та з районного бюджету – 1 млн. грн., голова районної ради подякував усім хто приймав участь та долучився до створення цього обєкту, задля безпеки населення громади.

   Також, в ході урочистого заходу Сергій Демченко нагородив, за сумлінне, самовіддане, високопрофесійне виконання службових обов’язків, Почесною грамотою Волноваської районної ради, рядового служби цивільного захисту, водія 94 державної пожежно-рятувальної частини 11 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Донецькій області Сергія Клімаша.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора