Фонд профінансував державну одноразову допомогу для сім'ї лікаря, який помер від профзахворювання на COVID-19

Дата: 16.09.2021 16:16
Кількість переглядів: 147

Для родини лікаря-ендоскопіста з Миколаївської області, який помер внаслідок інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 під час виконання професійних обов'язків, Фонд соціального страхування України сьогодні профінансував одноразову страхову виплату за рахунок коштів державного бюджету у розмірі 1 мільйон 576 тисяч 500 гривень.

Допомогу перераховано Фондом сьогодні, 09 вересня. Кошти надійдуть на рахунок родини упродовж декількох банківських днів.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Загалом станом на сьогодні ФССУ профінансовано державні допомоги відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» для родин 169 медичних працівників.

Нагадаємо, розмір зазначеної одноразової допомоги становить 750 розмірів прожиткового мінімуму, який діє станом на 01 січня календарного року, у якому стався страховий випадок.

Після завершення розслідування випадку інфікування медичного працівника COVID-19, за наявності необхідних документів виплати допомог здійснюються ФССУ в оперативному режимі. Працівники Фонду знаходяться на зв’язку із усіма особами, що мають право на виплати, консультують та допомагають зібрати необхідні документи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора