Вітання до Дня працівників освіти!

Дата: 30.09.2021 12:53
Кількість переглядів: 231

   Шановні депутати Волноваської районної ради, освітяни Білянська Вікторіє Володимирівно, Загорулько Валентино Яківно, Єфименко Тетяно Анатоліївно, Кодберг Людмило Вадимівно Лапіна Юліє Вікторівно, Малтабар Миколо Георгійовичу, Муляр Людмило Анатоліївно, Панкрашова Людмило Миколаївно, Сазонова Вікторіє Іванівно.

   У дні початку золотої осені прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

   Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

  Схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду.

   Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України.

   Бажаємо міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

З професійним святом!

 

Голова Волноваської районної ради                           С. Демченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора