Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області повідомляє!

Дата: 19.11.2021 11:09
Кількість переглядів: 216

   Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області надає інформацію про результати роботи служби у січні – жовтні 2021 року.

 

   У січні – жовтні 2021 року фахівці у Управління Східного офісу Держаудитслужби в Донецькій області провели 35 інспектувань у формі ревізії та 22 перевірки закупівель.

   За результатами контрольних заходів виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів та витрат, допущених через прийняття неефективних управлінських рішень, на суму 1,27 млрд. грн. Ужито заходів щодо відшкодування встановлених порушень і попередження витрат фінансових і матеріальних ресурсів, допущених через неефективні управлінські рішення, на суму 22,5 млн. грн.

З метою належної оцінки дій посадових осіб об’єктів контролю до правоохоронних органів передано 34 матеріали.

   За переданими матеріалами розпочато 5 досудових розслідувань. Наразі вручено 5 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

   Перед органами прокуратури та обєктами контролю ініційовано предявлення 115 позовів до суду.

   До обєктів контролю які допустили порушення бюджетного законодавства, застосовано 28 фінансових санкцій у вигляді попередження про неналежне виконання бюджетного законодавства та зупинення операцій із бюджетними коштами.

   Через вчинення фінансових порушень притягнуто до адміністративної відповідальності 42 посадових осіб.

   За результатами ревізії керівниками об’єктів контролю прийнято 28 правлінських рішень, зокрема, щодо притягнення до дисциплінарної відповідальності та матеріальної відповідальності 12 посадових осіб, звільнено з посад – 9.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора