Вітання голови Волноваської районної ради

Дата: 07.12.2021 10:23
Кількість переглядів: 164

Шановні мешканці району, депутати, активісти органів самоорганізації населення та громадських організацій, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

 

  Щиро вітаю Вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

         Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

        Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні.

      З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

         Бажаю від щирого серця — усім, хто працює на благо району та територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і селищ нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

 

Голова Волноваської районної ради                                       Сергій ДЕМЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора