Ознайомчий візит до Краматорського району

Дата: 17.12.2021 15:43
Кількість переглядів: 156

   16 грудня делегація керівників Волноваської районної ради та Волноваської райдержадміністрації відвідала Краматорський район.

   Делегація ознайомилась з історією та життям релігійної спільноти Андріївської сільської територіальної громади та відвідали сільський будинок культури с. Сергіївка. Оглянули різноманітні цехи та обладнання Новокраматорського машинобудівного заводу, де дізнались про унікальні складові машинобудівного процесу. У Слов’янській міській територіальній громаді делегація взяла участь в урочистостях на території арт-простіру «Монополія-Крона», де молодіжні лідери та працівники Краматорської райдержадміністрації презентували напрацювання Краматорського району в сфері молодіжної політики. Під час урочистостей відбулась творча пауза «Миколай їде, подарунки несе» та презентація АРТ виставки портретів видатних діячів та жителів Слов’янська «Слов’янці в українському вбранні».

   Ознайомчий візит продовжувався участю очільників районів у презентації проєкту Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, що відбулась у залі засідань облдержадміністрації та вечірньою прогулянкою Святогірською громадою на території Свято-Успенської Святогірської лаври. Також гості відвідали дерев’яний скіт лаври.

   Традиція подібних заходів була започаткована Волноваською райдержадміністрацією після затвердження оновленого адміністративного устрою. Цього року Краматорський район завершив серію ознайомчих зустрічей, проте, за одностайним рішенням очільників району, традицію буде продовжено наступного року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора