Засідання постійних комісій

Дата: 18.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 190

 18 лютого відбулось спільне засідання постійних комісій районної ради з питань соціального і економічного розвитку, бюджету, фінансів і цін та з питань соціальної і молодіжної політики, освіти, охорони здоров'я, культури і спорту.

 За результатами засідання всі питання порядку денного були винесені на розгляд 9-ї чергової сесії районної ради. Також, внесені зміни до проєкту рішення «Про внесення змін та доповнень до Комплексної Програми «ВЕТЕРАН» - надання фінансової підтримки Волноваській районній організації ветеранів України на 2020-2023 роки», а саме запропоновано суму на заходи з виконання програми збільшити фінансування на 2022 рік на 50 тис. грн., та винесене на розгляд чергової сесії районної ради ще одне питання «Про  безоплатну передачу об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста, що знаходиться в управлінні  Волноваської районної  ради, у комунальну власність територіальної громади Великоновосілківської селищної ради Волноваського району».

 З проєктами рішень 9-ї чергової сесії можливо ознайомитись за посиланням: https://volnovaska-rayrada.gov.ua/9-chergova-sesiya-13-16-42-11-02-2022/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора