Гуманітарна допомога ВПО

Дата: 08.06.2022 11:29
Кількість переглядів: 153

   Новою домівкою вимушених переселенців з м. Волновахи, м. Вугледару Волноваського району, м. Краматорськ та м. Харків (загалом 175 осіб, з них 40 дітей) стало невелике місто Решетилівка на Полтавщині. Багато з них втратили свої домівки, звичайний спосіб життя та своє оточення назавжди.

   Тому, гарною та своєчасною підмогою стала гуманітарна допомога від благодійного фонду з Німеччини «Hele Bima» та ТОВ «Меблева фабрика «Константа» з м. Харків, яка була надана у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни, одягу та іншого, кожному нужденному переселенцю.

   Від імені громади Волноваського району, усіх вимушених евакуюватись у м. Решетилівка, голова Волноваської районної ради Сергій Демченко висловив подяку за підтримку у такий складний час для нашої країни. Подякував благодійному фонду та ТОВ «Меблева фабрика «Константа» в особі директора пана Олексія Константинова за транспортування гуманітарної допомоги.

«Дякуємо всім хто долучився, зараз ваша допомога як ніколи важлива для нас!» - сказав голова Волноваської районної ради.

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора