Робоча нарада з очільником Волинської обласної ради у місті Луцьк.

Дата: 27.09.2022 17:42
Кількість переглядів: 225

   27 вересня, під час робочої наради, делегація Волноваського району у складі голови Волноваської районної ради Сергія Демченка та  командира 105-го Волноваського батальйону територіальної оборони зустрілися з очільником Волинської обласної ради Григорієм Недопадом та його заступником Григорієм Пустовітом.

   В ході зустрічі були обговорені питання забезпечення необхідною амуніцією 105-й Волноваський батальйон територіальної оборони, зокрема, зараз гостро стоїть питання забезпечення бійців зимовою формою.

   Голова Волиньради Григорій Недопад актуальність проблеми розуміє, однак складність полягає у тому, що жодна вітчизняна швейна фабрика не має змоги виконати такий обсяг роботи у короткі строки: «ми не залишимо вас сам на сам із цією проблемою, спробуємо акумулювати частину коштів та спрямувати їх на забезпечення вашого батальйону тероборони. Більше того, між містом Луцьком та містом Волноваха підписано меморандум про співпрацю, тому спробуємо разом з Луцькрадою  посприяти вирішенню цього питання», - зауважив він.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора