Вітання до Дня ЗСУ!

Дата: 06.12.2022 21:00
Кількість переглядів: 177

Шановні мешканці Волноваського району!

   День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. Українська армія - сила і гордість нашої Батьківщини. Наші військові довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші воїни у світі. Збройні Сили - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються за незалежність і свободу своєї Батьківщини. Україна пишається своїм військом.

   Від щирого серця хочу побажати нашим захисникам міцних сил і незламної віри, впевнених планів і обов'язкової удачі, незгасного оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.

   Вітаємо всіх доблесних і хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Неможливо висловити словами нашу безмежну вдячність. Бажаємо кожному захиснику і захисниці повернутися додому цілими і неушкодженими та принести з собою перемогу! Нехай Господь береже кожного українського воїна.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні!

З повагою,

Голова Волноваської районної ради Сергій Демченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора